Izvor: Hi-Files.com, 12.Nov.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

XTZ noviteti

Švedska kompanija koja uspešno balansira na granici profesionalnog i potrošačkog tržišta, predstavila je tri nova proizvoda – dva zvučnika i jedne slušalice. Zvučnici sa oznakom 95.22 predstavljaju pasivne kutije većih dimenzija, ali dubine od samo 13 centimetara, i predviđene su za postavljanje na zid. Kompresioni kabinet izrađen je od MDF panela debljine 18 milimetara, dok su zvučničke jedinice izvedene u dvosistemskoj topologiji. Mid/bas drajver ima prečnik od 13,3 centimetra >> Pročitaj celu vest na sajtu Hi-Files.com << i opremljen je polipropilenskom membranom, dok je za visokotonski opseg upotrebljen troslojni ribon sa neodimijumskim magnetom, smešten u usmerivač od livenog aluminijuma. Drugi model nosi oznaku Master M2 i, prema rečima proizvođača, donosi high-end karakteristike po daleko nižoj ceni. U pitanju je veliki regalski zvučnik mase 18 kilograma, sa izuzetno krutim kabinetom. Mid/bas jedinica je prečnika 16,5 centimetara i plod je saradnje proizvođača sa renomiranom kompanijom SEAS, dok kupolasti tekstilni visokotonac ima prečnik od tri cetimetra. Pored dva nova zvučnika, predstavljene su slušalice EarPhone Sports – bubice sa dodatnim držačima iza ušiju, koji omogućavaju korišćenje tokom sportskih aktivnosti. Ove bubice su opremljene zvučničkim jedinicama od 8,6 milimetara, a imaju impedansu od 16 oma i frekvencijski opseg od 18 herca do 22 kiloherca.

Nastavak na Hi-Files.com...






Povezane vesti

Magični S3

Izvor: Hi-Files.com, 12.Nov.2013

Američka kompanija Magico predstavila je novi model u seriji S, koji je pozicioniran između modela S1 i S5. Novi S3 predstavlja podnostojeći zvučnik većih dimenzija, koji se odlikuje visinom od preko 120 centimetara i masom od 68 kilograma po komadu. Prema rečima glavnog dizajnera, g. Alona Wolfa,...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Hi-Files.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Hi-Files.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.