Worms Reloaded stižu 26. avgusta

Izvor: ITsvet.com, 03.Avg.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Worms Reloaded stižu 26. avgusta

Team 17 je u mesecu februaru najavio svoju mobilizaciju radi početka rada na još jendoj Worms igri, a ovaj nezavisni studio je objavio i datum dostupnosti svog novog rada. Worms Reloaded će biti dostupna za preuzimanje preko Valve-ovog digitalnog portala za preuzimanje pod nazivom Steam od 26. avgusta. Worms Reloaded je prvi 2D nastavak franšize koji će biti izdat na PC platformi od Worms Armagedon naslova koji je izdat još 1999 godine. Čudna oružja i dalje ostaju prepoznatljivi znak ove igre pa će Reloaded ponuditi čak 47 različitih tipova oružja. Igračima će na raspolaganju biti preko 60 single player misija ali i mogućnost online igranja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Uskoro nova igra 2D Worms

Izvor: Mikro - PC World, 03.Avg.2010

Tokom prethodne decenije, serija igara Worms premašila je okvire klasičnih računarskih igara i svoje 2D korene, i proširila se na konzole i treću dimenziju. Ipak, kreatori igre, studio Team17, odlučili su da se vrate korenima, pa će novo poglavlje nazvano Worms Reloaded biti verno originalu viđenom...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.