Windows Live Messenger 2011

Izvor: Baguje.com, 24.Jan.2011, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows Live Messenger 2011

Nova verzija Live Messengera donosi nove i korisne funkcije, spakovane u prijatno korisničko okruženje.

Windows Live Messenger, nekima poznat i kao MSN Messenger, je preimenovan kao deo Microsoftovog pokušaja da se više približi Live online zajednici.
Najpopularnija Instant Messenger aplikacija je dostigla i verziju 2011, sa oznakom 15.4.3508.1109.
Najmarkantnija nova osobina u Windows Live Messenger-u 2011 je novo okruženje sa šarenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << dizajnom, daleko od tradicionalnog izgleda standardnih Windows aplikacija. Možete ga prilagoditi tako što odaberete boje i shemu boja koja vama odgovara.
U cilju održavanja urednosti i preglednosti novog dizajna Windows Live Messengera, meni bar je skriven ispod nekoliko dugmića u gornjem desnom uglu. Ukoliko želite, možete i privremeno podesiti prikaz standardnog meni bara pritiskom na dugme Alt.
Windows Live Messenger 2011 nudi veliki broj emoticons-a i winks-a koje možete iskoristiti za zabavniji i raspoloženiji razgovor sa Vašim prijateljima. Možete proširiti obe kolekcije dodavanjem novih setova koje možete besplatno pronaći na Internetu.
Nove mogućnosti prilagođavanja izgleda uključuju i promenu pozadine prozora za razgovor, kao i dodavanje ličnih poruka na nadimak. Nažalost, i u novoj verziji ne možete izmeniti statusne poruke, poput Away, Busy, Appear Offline i slično. Nadamo se svakako da će u jednoj od narednih verzija i ova funkcija biti dostupna.
Chat (dopisivanje) nije jedina stvar koju možete koristiti sa novim Windows Live Messenger-om. Tu je i mogućnost video poziva, odnosno video razgovora uz pomoć web kamere, kao i mogućnosti VoIP poziva. Druga velika osobina je mogućnost slanja i razmene fotografija u samom chat prozoru, tako da nema potrebe za slanjem fotografija elektronskom poštom.
Nove mogućnosti prilagođavanja izgleda uključuju i promenu pozadine prozora za razgovor

Što se tiče liste prijatelja, novi Windows Live Messenger omogućava kreiranje specifičnih grupa korisnika. Ove grupe omogućuju pokretanje višestrukih razgovora u isto vreme sa nekoliko kontakata. Još jedna nova osobina za upravljanje kontaktima su Favoriti, specijalna kategorija koja omogućava prikaz prijatelja sa kojima često razgovarate.
Windows Live Messenger 2011 sadrži zaista mnogo inovacija i novih osobina, spremljene u lepo korisničko okruženje. Nismo sigurno da li je i to razlog, zbog čega je ova aplikacija premašila brojku od 150MB.
Zaključak: Nova verzija Live Messengera donosi nove i korisne funkcije, spakovane u prijatno korisničko sučelje, a isključivo je dostupna za korisnike Windows Vista i Windows 7 Operativnih sistema.
Aktuelnu verziju možete preuzeti sa ovog linka -  Download Windows Live Messenger 2011, ili sa linka Microsofta.
Slični postovi:Dostupan Windows Live Essentials 2011 Kako da uklonite Windows Live Messenger ? Kako da instalirate Windows Live Mail 2011?

Post "Windows Live Messenger 2011" je objavio Ahmet Hamzić za sajt Baguje.COM, dana 24. 01. 2011.
Kategorije: Dopisivanje, Messenger | Tagovi: 2011, windows live



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.