Windows Blue preview verzija u junu

Izvor: ITsvet.com, 10.Maj.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows Blue preview verzija u junu

Microsoft je najavio da će ponuditi preview verziju njihovog prvog velikog unapređenja za Windows 8 operativni sistem u toku narednog meseca. U zvaničnom saopštenju se navodi da unapređena verzija operativnog sistema nosi kodnu oznaku Windows Blue te da će biti predstavljena u toku održavanja Build događaja koji će biti održan krajem juna. Uprkos tome što čelnici kompanije naglašavaju da će u obzir biti uzete povratne informacije od strane velikog broja korisnika, još uvek nije poznato kakve se modifikacije i unapređenja mogu očekivati, do će finalna verzija Windows Blue biće objavljena pre kraja ove godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google naočare nisu za decu ispod 13 godina

Izvor: ITsvet.com, 10.Maj.2013

U zvaničnom saopštenju kompanije Google navodi se da Google naočare ne bi trebala da koriste deca mlađa od trinaest godina zbog toga što postoji mogućnost oštećenja vida. Ove pametne naočare koriste glasovnu kontrolu i omogućavaju onima ko ih nosi da snima fotografije, da vrši video pozive...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.