Windows 9 će biti besplatan za sve koji su kupili Windows 8? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 9 će biti besplatan za sve koji su kupili Windows 8? (FOTO)

Prema glasinama koje su preplavile internet postoji mogućnost da će Microsoft novu verziju svog operativnog sistema omogućiti kao besplatan update za sve korisnike Windows-a 8, ili će za njih omogućiti značajan popust

Uveliko se priča o novoj verziji Windows-a koju bi Microsoft trebalo da objavi na proleće 2015. godine, a najnovije glasine tvrde kako će nova verzija OS-a biti besplatna za određene korisnike.

Pomenute tvrdnje dolaze iz indonezijskog online >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << magazina “Detik”, koji citira izvršnog direktora Microsoft-ove indonezijske ekspoziture Endrua Diantora. Prema njegovim rečima, Windows 9 verzija biće dostupna u vidu besplatnog update-a za sve one koji imaju originalni Windows 8 instaliran na svojim uređajima.

Printscreen: Youtube/WinFuture

Nije poznato da li će biti potrebna određena verzija Windows-a 8 kako bi se “kvalifikovali” za novi update. Ranije ove godine, ruska grupa hakera WZOR je takođe tvrdila kako softverski gigant razmišlja da li da Windows 9 ponudi kao besplatni upgrade sa Windows-a 8.1 i 8.2, ili da umesto toga omogući značajan popust.

Još uvek nije potvrđeno ime nove verzije Microsoft-ovog operativnog sistema, a zvaničnu potvrdu očekujemo ovih dana.

Foto: forums.mydigitallife.info

Šta će nam sve doneti nova verzija Windows-a možete pročitati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.