Windows 7 Codecs 3.3.5

Izvor: ITsvet.com, 16.Dec.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 7 Codecs 3.3.5

Windows 7 Codecs 3.3.5 jeste grupa svih kodeka koji su neophodni Windowsu 7 za reprodukciju AVI, DVD i drugih vrsta formata. Ova grupa kodeka ne podrazumeva sam medija plejer niti se povezuje sa nekom određenom vrstom fajlova. Uz instalirani Windows 7 paket kodeka korisnici imaju mogućnost da koriste bilo koji medija plejer kao i da vrše reprodukciju svih vrsta filmova i video klipova. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Windows 7 Codecs 3.3.5 i ona sa sobom donosi zakrpu za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja plejera pri izlazu iz njega, update za FFDshow 4130, kao i podršku za Control Panel.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Miranda 0.9.38

Izvor: ITsvet.com, 17.Dec.2011, 07:15

Miranda IM je multi-protokolarni instant messenger klijent za Windows. Miranda IM koristi veoma malo memorije i veoma je brz. Mirand IM ne zahteva nikakvu instalaciju i može stati na jedan floppy disk. Zahvaljujući moćnom plugin sistemu Miranda IM je veoma fleksibilan klijent. Najnovija verzija koja...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.