WinPatrol 33.6.2015.1

Izvor: ITsvet.com, 30.Jun.2015, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WinPatrol 33.6.2015.1

WinPatrol upozorava korisnike na potencijalne napade i kritične izmene izvršene u okviru računara bez dozvole korisnika. Budući da je reč o višenamenskom alatu, WinPatrol zamenjuje višestruke sistemske alate i u velikoj meri unapređuje njihovu funkcionalnost. Najnovija verzija ovog alata koja je objavljena nosi oznaku WinPatrol 33.6.2015.1 i sa sobom donosi dodatnu karakteristiku u okviru PLUS taba za direktni pristup Newsletter-u, zakrpe za slabe tačke koje su dovodilo do ponavljanja upozorenja, zakrpe za slabe tačke koje su dovodile do krahiranja WinPatrol-a kao i zakrpe za veliki broj drugih, ranije primećenih slabih tačaka.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dropbox 3.6.8

Izvor: ITsvet.com, 30.Jun.2015

Dropbox je jednostavan način za skladištenje, sinhronizaciju i razmenu fajlova onlajn putem. Korisnicima je na raspolaganju 2GB za besplatnu upotrebu dok je onim korisnicima koji plaćaju ovu uslugu dostupno 100GB. Ovaj alat nudi mogućnost sinhronizovanja svih vrsta fajlova u okviru Windows, Mac i...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.