WinPatrol 28.9.2013.1

Izvor: ITsvet.com, 28.Sep.2013, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WinPatrol 28.9.2013.1

WinPatrol vas upozorava na napade malware-om, kritične promene koje se vrše okviru vašeg računara bez vaše dozvole. Kao višenamenski alat WinPatrol zamenjuje višestruke sistemske alate svojom unapređenom funkcionalnosti. WinPatrol je pionir u korišćenu pristupa heurističkog ponašanja sa ciljem detektovanja napada i promena vašeg računarskog okruženja. Nova verzija donosi popravku u upravljaju referencama za promenljiva orkuženja windir. Takođe, tu je i popravka za krah koji se odnosi na dijalog Delete on Rebot funkciju. Softver je potpuno besplatan i namenjen svim verzijama Windows operativnog sistema.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Comodo Internet Security 6.3.294583

Izvor: ITsvet.com, 28.Sep.2013

Kompanija Comodo tvrdi da je njen firewall jedinstvene po tome što prolazi sve poznate testove sa ciljem osiguravanja integriteta podataka koji ulaze i izlaze iz vašeg sistema. Comodo je svoj firewall testirao kroz sve vrste sofisticiranih testova da bi se osiguralo da je firewall dovoljno moćan da...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.