WhatsApp uskoro POSTAJE LEPŠI! Novo ažuriranje donosi i nove promene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 09:18

WhatsApp uskoro POSTAJE LEPŠI! Novo ažuriranje donosi i nove promene...

Novo ažuriranje donosi redizajn prikaza multimedijalnih sadržaja, koji će ovaj deo aplikacije učiniti mnogo preglednijim

Korisnici najpopularnije čet aplikacije na svetu - WhatsApp, uskoro će dobiti novo ažuriranje koje donosi redizajn prozorčića za prikaz multimedijalnih sadržaja, koji ovaj segmnet aplikacije čini mnogo preglednijim.

Bolji prikaz multimedije odnosi se na fotografije, video snimke i internet stranica, navodi WABetaInfo.

Tako će, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaki put kada korisnik pošalje ili primi nove datoteke, oblačić za razgovor prikazati adekvatno prilagođen "izduženi" prikaz, za razliku od standardnog formata kakav su do sada imali.

Redizajn uskoro stiže u verziji za Android uređaje, a do sada je ovaj novitet bio dostupan samo u beta verziji za iOS platformu. Prvo će se naći u beta programu Google Play Store-a, posle čega bi trebalo da se pojavi i u standardnoj verziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.