Western Digital MyPassport Ultra portabl HDD

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Western Digital MyPassport Ultra portabl HDD

Western Digital ima novu liniju portabl hard drive-ova na tržištu MyPassport Ultra koja je dodata MyPassport familiji uređaja i služi da obezbede generacijski skok za MyPassport Edge. Ultra model izgleda potpuno isto kao Edge i isporučuje se u crnoj, boji srebra, crvenoj ili plavoj boji i isporučuje se u različitim kapacitetima kao što su 500GB, 1TB ili 2TB. Drive karakteriše USB 3.0 WD Smartware Pro backup softver koji uključuje Dropbox integraciju i i zaštitu lozinkom te hardversku enkripciju koji mogu da unaprede bezbednost. Verzija ovog uređaja kapaciteta 500GB košta $99.99, dok je cena 1TB verzije $129.99.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Lenovo ThinkPad X230

Izvor: ITsvet.com, 18.Maj.2013, 16:02

Kompanija Lenovo je na svom kineskom sajtu predstavila model ThinkPad X230s koji je delimično procurio online u januaru. Ovaj model izgleda kao značajno više portabl verzija prošlogodišnjeg X230 modela uz masu od samo 1.28kg i minimalnu debljinu od 17.7mm. U okviru računara ima dovoljno prostora...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.