Warner tužen zbog piraterije

Izvor: B92, 27.Maj.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Warner tužen zbog piraterije

Kompanija Medien Patent Verwaltung 2003. godine predstavila je kompaniji Warner Bros. svoju tehnologiju praćenja piratskih kopija.



Pomenuta tehnologija očito se dopala ljudima iz Warnera i oni je od tada koriste. Jedini problem je što za njeno korišćenje nisu platili.

Medien Patent Verwaltung patentirao je tehnologiju praćenja piratskih kopija i otkrivanja iz kog bioskopa su potekle i sada tuži Warner zbog piratizovanja njihove anti-piratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tehnologije.

U međuvremenu i Warner je patentirao tehnologiju nalik ovoj, pod nazivom "Motion Picture and Anti-Piracy Coding”.

Warner Bros. koji je inače poznat po svojim anti-piratskim akcijama, sada je pred sudskim sporom, a presuda će pokazati da li su tvrdnje nemačke kompanije istinite.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.