Vremenske (ne)prilike u Life is Feudal

Izvor: B92, 30.Dec.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenske (ne)prilike u Life is Feudal

Srednjevekovni survival MMO, Life is Feudal: Your own, poznat je kao jedna od surovijih survival igara gde igra rečima iz naslova (feudal – futile – uzaludan) savršeno odgovara avanturama koje ćete doživeti u igri.

Developer Bitbox ltd. je u poslednjem patchu odlučio da igru dodatno začini vremenskim neprilikama poput kiše i snega koje će imati veliki uticaj na igru.

Naime, tokom zimskih perioda u igri će se nagomilavati sneg koji se kasnije istopi kada naiđe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toplo vreme. Sneg možete kraftovati u grudve i praviti sneška, ali prevelike količine snega će vas drastično usporavati na putevima i čak mogu da vam upropaste useve. Kiša, logično, pomaže usevima i biljkama da rastu. S druge strane, životinje preferiraju vedro vreme pa će izbegavati da izlaze iz skloništa dok traje nevreme.

Ovi dodaci igri znatno povećavaju njenu zahtevnost, te su developeri za svaki slučaj ubacili opciju isključivanja za vlasnike nešto slabijih konfiguracija.

klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.