Voditelj postao senzacija zbog transformacija u najlepše žene sveta

Izvor: Blic, 09.Okt.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj postao senzacija zbog transformacija u najlepše žene sveta

Glumac i voditelj sa Filipina oduševio je svet talentom da se uz pomoć malo šminke i perike preobrazi u svetski poznate zvezde poput Rijane, Bijonse i Majli Sajrus.

Paolo Balesteros (31) vrlo rado troši i po nekoliko sati da se transformiše u poznate dame a to mu je obezbedilo i 360.000 pratilaca na instagramu.

Koristi šminku, sočiva u boji, perike a kaže da mu je najlakša transformacija u Anđelinu Žoli.

- Samo stavim debele usne i već ličim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nju. Omiljena mi je Maraja Keri jer je pevačica, stalno nastupa, a to mi se sviđa - priča Paolo.

On je prošle godine preživeo manji šlog i kaže da je vreme oporavka iskoristio da usavrši svoje transformacije.

well, well... kitakits bukas mga dabarkadzzzz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac koji se transformiše u najlepše žene sveta

Izvor: B92, 09.Okt.2014

Poznati filipinski voditelj i glumac postao je slavan širom sveta zahvaljujući talentu da se uz pomoć malo šminke i perike preobrazi u poznate dame poput Rijane, Bijonse i Kim Kardašijan...Tridesetjednogodišnji Paolo Balesteros provede i po nekoliko sati u šminkanju i transformisanju u neke od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.