Vlasnici Ajfona LUDE od ovog trika: Otključava telefone za par sekundi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 16:48

Vlasnici Ajfona LUDE od ovog trika: Otključava telefone za par sekundi (VIDEO)

Snimak je pogledalo više od 35 miliona ljudi

Jedan od korisnika TikToka zapanjio je svet jednostavnim trikom, koji otključava iPhone (iOS 14) za nekoliko sekundi!

Njegov snimak pogledalo je više od 35 miliona ljudi, a mnogi u komentarima potvrđuju da zaista funkcioniše, prenosi The Sun.

Korisnik imnotjs3 detaljno objašnjava kako se telefon otključava i ostavlja svog prijatelja u šoku.

Jednostavan postupak

Za početak, prekrijte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Face ID senzor i pristupite Control panelu. Zatim isključite Wi-Fi, Bluetooth i prenos podataka, pa uključite Airplane Mode.

Potrebno je da pokrenete kalkulator, položite uređaj na stranu i ukucate tačku, pa komandu In, posle čega se na ekranu pojavljuje Error poruka.

Odmah zatim pritisnite funkciju Rad i svajpujte na gore. Telefon će biti otključan.

S obzirom na popularnost snimka, koji je brzinom svetlosti obišao svet, očekujemo da se uskoro oglase i predstavnici kompanije Apple.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.