Vlada SAD upozorava na IE bugove

Izvor: ITsvet.com, 02.Maj.2014, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada SAD upozorava na IE bugove

Ukoliko to već niste uradili, trebali biste da razmotrite prelazak sa IE na neki od drugih pretraživača kao što su Firefox ili Chrome, barem dok Microsoft ne objavi zakrpu za zero day slabu tačku koja pogađa gotovo svaku verziju IE. Ovo je dovelo do toga da su čak neke vladine agencije u SAD upozorile svoje korisnike da bi trebali da pređu na neki drugi pretraživač umesto što koriste Internet Explorer. Microsoft je saopštio da je svestan da postoje hakerski napadi koji koriste slabu tačku u okviru Internet Explorera i da radi na otklanjanju nedostataka ali da to traži određeno vreme.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

IE bug se zloupotrebljava već godinu dana

Izvor: ITsvet.com, 03.Maj.2014, 09:38

Microsoft je izdao sigurnosni savet koji se odnosi na slabu tačku koja je otkrivena i koja utiče na praktično svaku aktivnu verziju IE od verzije 6 koja je već duboko zastarela pa do verzije 11. Ova zero day slaba tačka je otkrivena od strane kompanije Fire Eye koja je poznata po tome što pomaže...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.