Vista Codec pack 5.9.8

Izvor: ITsvet.com, 05.Avg.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vista Codec pack 5.9.8

Vista Codec paket podrazumeva sve kodeke koji su potrebni za reprodukovanje AVI, DVD i drugih formata u okviru Vista operativnog sistema. Ovaj paket ne podrazumeva medija plejer, a uz paket korisnici će biti u prilici da koriste bilo koji medija plejer i biće ograničeni samo mogućnostima samog plejera. Streaming video sadržaja podržan je u okviru svih popularnih Web pretraživača, a po podrazumevanom podešavanju nije potrebno vršiti nikakva prilagođavanja niti izmene. Nova verzija oznake 5.9.8 donosi update za ffdshow 3959, gabest 3522, x264 enkoder 2044, MediaInfo Lib 7.47 i 10-bitno dekodiranje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Vista Codec pack 5.9.8

Izvor: LaptopSvet.com, 05.Avg.2011

Vista Codec paket podrazumeva sve kodeke koji su potrebni za reprodukovanje AVI, DVD i drugih formata u okviru Vista operativnog sistema. Ovaj paket ne podrazumeva medija plejer, a uz paket korisnici će biti u prilici da koriste bilo koji medija plejer i biće ograničeni samo mogućnostima samog plejera....

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.