VirtualBox 4.2.2.81494

Izvor: ITsvet.com, 22.Okt.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VirtualBox 4.2.2.81494

VirtualBox je virtualizator za x86 hardver za opštu namenu. Namenjen je za upotrebu u okviru server i desktop računara ali i embedd-ovanu upotrebu. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku VirtualBox 4.2.2.81494 i sa sobom donosi veliki broj unapređenja među kojima su VMM koji je prilagođen izmenama u okviru Mac OS X 10.8.2, dodati meni za izmenu runtime drag&drop opcije, zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja u retkim prilikama, zakrpa za slabu tačku koja je takođe dovodila do krahiranja tokom intenzivnih mrežnih transfera kao i veliki broj drugih unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

UltraDefrag 5.1.0

Izvor: ITsvet.com, 23.Okt.2012, 08:44

UltraDefrag je odlični alat za defragmentaciju diska za Windows okruženje. U pitanju je open source alat koji odlikuje podrška za defragmentaciju zaključanih fajlova. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku UltraDefrag 5.1.0 i sa sobom donosi veliki broj unapređenja među kojima su dodatni...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.