Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viber uveo instant video poruke i opciju za čet

Ažurirana verzija Vibera koja je već dostupna nekim korisnicima donela je tri novine na ovu aplikaciju za razmenu poruka. Uvedenno je ćaskanje, razmena instat video poruka i redizajnirani su emotikoni.

Opcija slanja instant video poruka nalazi se u u okvir dela gde se inače ispisuju poruke. Pristupa joj se kratkim prevlačenjem prsta preko dugmeta za glasovnu poruku i mogu da traju do 30 sekundi.

Korisnici će moći da pristupe uslugama raznih spoljnih ponuđača poput Vikipedije, IMDb ili Giphy. Dodirom na @ se bira naziv usluge, praćen upitnikom za pretragu a na isti način su dostupni i stikeri.

Kao dodatak tu su i redizajnirani emotikoni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.