Verbatim predstavlja GO NANO wireless miš

Izvor: PCAxe.com, 14.Dec.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbatim predstavlja GO NANO wireless miš

Kompanija Verbatim je predstavila par novih atraktivnih dodataka visokog kvaliteta za računare. Među njima je i bežični miš GO NANO. Sa napajanjem od dve AAA baterije, ovaj elegantni miš ne zahteva posebne drajvere i dolazi sa nano USB prijemnikom koji iz vašeg računara ne viri više od 6 milimetara, što vam omogućava da ga ostavite trajno priključenog na računaru.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Verbatim je predstavio bluetooth zvučnik

Izvor: PCAxe.com, 15.Dec.2012, 00:02

Pored Verbatim Go nano wireless miša kompanija Verbatim je takođe predstavila elegantan i kompaktan bluetooth zvučnik u modernoj beloj boji, koji je savršen za putovanja. Korisnici preko ovog zvučnika mogu puštati muziku sa bilo kog uređaja sa bluetoothom, uključujući pametne telefone, tablet...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.