Velika kapuljača za e-sport: Dres za gejmere

Izvor: ItRešenja.com, 26.Avg.2020, 20:31

Velika kapuljača za e-sport: Dres za gejmere

Od kad se prvi put čulo za „e-sport“ u javnosti se raspravlja da li se radi o pravim sportskim disciplinama. Champion je odlučio da na tu raspravu stavi tačku, budući da je kreirao „sportsku opremu“ za gejmere.

Nova Gamer kolekcija opisuje se kao nezvanična uniforma za gejmere, koja ih svrstava među sportiste. Sastoji se od duksa sa velikom kapuljačom, te donjeg dela. Gornji deo sadrži brojne dodatke koji sate provedene ispred računara čine udobnijim, a kapuljača >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << je povećana kako bi u nju mogla da stane i glava sa velikim slušalicama.

Rukavi su na laktovima ojačani dodatnim delom koji sprečava da ruke klize tokom igranja, a tu je i više džepova u koje mogu da stanu svi dodaci koji se koriste tokom igre. Najzanimljiviji dodatak je Velcro sistemkoji je pozicioniran na grudima, te levom ramenu, i služi za prikazivanje logotipa sponzora tokom turnira.

Prva Gamer kolekcija uključuje duks sa kapuljačom (90 dolara), gornji deo bez rajsferšlusa (80 dolara), te donji deo (50 dolara) – u crnoj i sivoj boji.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.