Veličina Kine

Izvor: ITsvet.com, 02.Avg.2010, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličina Kine

Nedavno je objavljeno da dva kineska ISP opslužuju 20% svih pretplatnika na svetu. Telegeography je unapredio svoju bazu podataka provajdera internet usluga kada je i otkriveno koliko procenat korisnika obuhvataju ova dva provajdera. China Telecom je najveći ISP na svetu sa 55 miliona pretplatnika. Iza njega nalazi se China Unicom sa nešto više od 40 miliona korisnika. Obe kompanije nastavljaju svoj rast čak i kada se ima u vidu činjenica da je rast usporen na razvijenim tržištima. Telegeography je zabeležio da je svaka kineska firma dodala devet miliona korisnika u toku protekle godine, što je jednako bazi pretplatnika kompanije Verizon.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Veličina Kine

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Avg.2010

Nedavno je objavljeno da dva kineska ISP opslužuju 20% svih pretplatnika na svetu. Telegeography je unapredio svoju bazu podataka provajdera internet usluga kada je i otkriveno koliko procenat korisnika obuhvataju ova dva provajdera. China Telecom je najveći ISP na svetu sa 55 miliona Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.