Večeras finale Imagine Cupa

Izvor: B92, 08.Jul.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras finale Imagine Cupa

Varšava je grad u kome se ovih dana održava svetsko finale takmičenja mladih programera Imagine Cup, a tamo se nalaze i dva tima iz Srbije.



Tim TFZR, koji se sa projektom Neural Communicator u kategoriji Dizajn softvera za sada plasirao u šest najboljih, sinoć je održao prezentaciju u varšavskoj Operi, i očekuje večerašnje rezultate i dodelu nagrada, a sudeću po utiscima sudija nakon prezentacije, osvajanje jednog od prva tri mesta ne bi bilo iznenađenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Osim njih, u Varšavi se nalazi i tim TeamWerkz, sa Unverziteta Singidunum, koji se u prvih šest u kategoriji Digitalni mediji plasirao preko online takmičenja, i time "pobedio" više od dve hiljade radova iz drugih zemalja.

Direktan prenos finalne večeri možete pratiti online na zvaničnoj internet stranici od 18h.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.