Veća isporuka iPad 2

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2011, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veća isporuka iPad 2

Ograničenja po pitanju proizvodnje koja su uticala na isporuku iPad uređaja u toku prošlog kvartala u velikoj meri su otklonjena što je za rezultat dalo bolje rezultate i veću proizvodnju nakon uspešnog unapređivanja opreme za rad i konverzije većeg broja proizvodnih linija na iPad 2, tvrdi Shaw Wu, Sterne Agee analitičar. On smatra da i dalje postoje velike šanse da se dostigne prodaja od 3 – 4 miliona jedinica mesečno. Ova vest je objavljena pre nesreće koja se dogodila u fabrici za izradu iPad uređaja, što će sigurno uticati na dalju isporuku ovih uređaja a samim tim i na prognoze koje su objavljene za kvartal.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Veća isporuka iPad 2

Izvor: LaptopSvet.com, 27.Maj.2011

Ograničenja po pitanju proizvodnje koja su uticala na isporuku iPad uređaja u toku prošlog kvartala u velikoj meri su otklonjena što je za rezultat dalo bolje rezultate i veću proizvodnju nakon uspešnog unapređivanja opreme za rad i konverzije većeg broja proizvodnih linija na iPad 2, tvrdi Shaw...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.