Valve i X3 prikazali Steam Box

Izvor: ITsvet.com, 12.Jan.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valve i X3 prikazali Steam Box

Kompanija Valve i proizvođač hardvera X3 su se družili da najave Steam Box. Reč je o hardveru kodnog naziva Piston koji je prikazan na CES događaju na štandu kompanije Xi3 ali i Valve kompanije. Ovaj uređaj je izrađen po uzoru na postojeću X7A liniju minijaturnih računara. Nekoliko detalja je dostupno o trenutno instaliranom hardveru, ali izveštaji koji su se pojavili ukazuju na 1TB internog skladištenog kapaciteta, dok opcije koje su dostupne kupcima ukazuju na brži procesor kao i mogućnost upgrade-ovanja sistemske memorije. Postojeći X7A računar je namenjen naprednijim korisnicima, igračima i inženjerima i uključuje četiri eSATA porta, četiri ZSB 3.0 porta i četiri USB 2.0 porta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

AMD predstavlja Tamesh čip

Izvor: ITsvet.com, 13.Jan.2013, 13:02

Advanced Micro Devices je predstavio Windows 8 tablet računar koji odlikuje čip kodnog naziva Temash za koji se kompanija nada da će joj obezbediti preko potrebnu konkurentnost sa liderima na ovom polju, kompanijama ARM i Intel. Prototip ovog tablet računara izrađen je od strane Wistron-a i odlikuje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.