VMware, NVIDIA i Google

Izvor: ITsvet.com, 27.Avg.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VMware, NVIDIA i Google

Google Chromebook računari konačno imaju mogućnost da pokrenu zahtevne Windows aplikacije zahvaljujući saradnji između kompanija VMware, NVIDIA i Google na polju virtuelnih desktop sistema. Korisnici koji imaju potrebu za grafički zahtevnim aplikacijama će uskoro moći da koriste Chromebook računare kako bi na virtuelnom desktopu pokrenuli aplikacije kao što su AutoCAD ili recimo Illustrator i to bez udara na perfomanse. Kombinacijom NVIDIA GRID vGPU tehnologije i VMware Blast Perfomance platforme korisnici više neće imati nikakvih ograničenja kada je u pitanju zahtevnost aplikacija i snaga sistema koji im se nalazi u rukama. A među prvima koji će biti u prilici da isprobaju novu tehnologiju su korisnici Acer Chromebook 13 računara koji pokreće NVIDIA Tegra K1 procesor.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

VMware, NVIDIA i Google prikazali budućnost vizuelnih aplikacija na cloud desktop računarima

Izvor: ItRešenja.com, 27.Avg.2014

Google Chromebook računari konačno imaju mogućnost da pokrenu zahtevne Windows aplikacije zahvaljujući saradnji između kompanija VMware, NVIDIA i Google na polju virtuelnih desktop sistema...Korisnici koji imaju potrebu za grafički zahtevnim aplikacijama će uskoro moći da koriste Chromebook računare...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.