Uskoro stiže Sega Astro City Mini arcade sa 36 igara

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 21:24

Uskoro stiže "Sega Astro City Mini arcade" sa 36 igara

Lepo...

Posle Genesis Mini i Game Gear Micro postalo je jasno da se Sega sve više okreće malim konzolama, a Astro City Mini arcade cabinet je još jedan dokaz za to.

U pitanju je smanjena verzija konzole Astro City iz 1993. godine, a tu je i mini ekran, te mikro upravljači. Nova mini konzola stiže sa 36 igara, a među njima su i Alien Syndrome, Alien Storm, Golden Axe, Golden Axe: The Revenge of Death Adder, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R, Virtua Fighter, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fantasy Zone i Altered Beast. Uprkos malim dimenzijama Astro City Mini nudi i Micro USB i dva USB-A ulaza za džojstike, a tu je i ulaz za slušalice, dok HDMI ulaz nudi mogućnost da se igre sele i na veće ekrane.

Iako nudi arcade iskustvo, Astro City Mini dozvoljava da se napredovanje u igri sačuva kao na drugim Sega mini konzolama. Proizvod bi prvo trebalo da se pojavi u Japanu, i to do kraja 2020, po ceni od 117 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.