Upgrade starog sistema na Windows 8

Izvor: ITsvet.com, 24.Sep.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upgrade starog sistema na Windows 8

Činjenica da još uvek veliki broj korisnika koristi Windows XP operativni sistem je poznata od ranije. Ideja koja se nameće sama po sebi u kontekstu ove činjenice je mogućnost da se stari Windows XP računar upgrade-uje na Windows 8 operativni sistem. To samo po sebi nije sjajna ideja, ali nije neizvodljivo. Naravno, korisnici koji se odluče da ovako nešto rade moraju imati određeno znanje o Windows operativnom sistemu. Činjenica je međutim, da postoje ipak neka ograničenja ispod kojih se ne može ići. To su najmanje Pentium 4 procesor, ili slične klase, 2GB sistemske memorije, kao i odgovarajuća grafička kartica sa najmanje 512M memorije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Upgrade starog sistema na Windows 8

Izvor: ItRešenja.com, 25.Sep.2012, 12:02

Upgrade starog sistema na Windows 8 – Činjenica da još uvek veliki broj korisnika koristi Windows XP operativni sistem je poznata od ranije. Ideja koja se nameće sama po sebi u kontekstu ove činjenice je mogućnost da se stari Windows…The post Upgrade starog sistema na Windows 8 appeared first...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.