Ubisoft odustaje od estetskih promena u R6 zbog pobune igrača

Izvor: B92, 21.Nov.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubisoft odustaje od estetskih promena u R6 zbog pobune igrača

Nedavno je kompanija Ubisoft u Rainbow Six Siege uvela promene estetskog tipa – koje podrazumevaju uklanjanje krvi, golotinje i drugih napadnih simbola iz igračevog okruženja – kako bi igra prošla stroge zakone koji postoje u istočnoj Aziji.

Ono što je dovelo do pobune igrača je činjenica da se kompanija Ubisoft povinula zahtevima jedne države (Kine) i to uvela igračima širom sveta, pošto developeri nisu napravili posebnu verziju sa ovim estetskim promenama, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to učinjeno na postojećem klijentu.

To je rezultovalo u bombardovanju gomilom negativnih ocena od strane igrača na Steam platformi, dok je određen broj digao ruke od igre.

Iz kompanije su sada shvatili kakvu su grešku napravili i nedavna objava govori o tome da će se u narednim nedeljama raditi na povlačenju ovih promena, odnosno vraćanju na staro, što će se najverovatnije odigrati sa dolaskom operacije Wind Bastion.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.