UbiSoft greškom okačio For Honor Season Pass sadržaj

Izvor: B92, 12.Jan.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UbiSoft greškom okačio For Honor Season Pass sadržaj

Ne zna se da li više iko veruje “slučajnim” greškama, curenjima, izjavama i sličnim oblicima protoka informacija kada je industrija video igara u pitanju. Ne da li “veruje” u smislu da li su istina, već u smislu da su i te kako namerne, a ne slučajne.

Juče se tom čuvenom “greškom” pojavila informacija o sadržaju koji stiže uz Season Pass za For Honor, i to na zvaničnoj shop stranici za igru. Naravno, uklonjena je posle sat-dva, sasvim dovaljno da Reddit uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skrinšotove.

Sam Season Pass sadržaj ne donosi praktično ništa “ekskluzivno” što ne mogu i ostali igrači da dobiju goldom i grindanjem, tako da ukoliko želite “specijalne” stvari, biće vam dovaljna i Deluxe edicija, gde igračima nude i specijalne predmete i ostale stvari koje se ne mogu dobiti nikako drugačije, poput šlemova, emblema, emotea i sličnog.

Sadržaj svake edicije igre možete videti ispod:

.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UbiSoft greškom okačio For Honor Season Pass sadržaj

Izvor: B92, 12.Jan.2017

Ne znamo da li više iko veruje “slučajnim” greškama, curenjima, izjavama i sličnim oblicima protoka informacija kada je industrija video igara u pitanju. Ne da li “veruje” u smislu da li su istina, već u smislu da su i te kako namerne, a ne slučajne, ali dobro...Elem, nedavno se tom čuvenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.