UPOZORENJE Sprema se veliko nevreme u Kraljevu

Izvor: Blic, 09.Dec.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE Sprema se veliko nevreme u Kraljevu

Na osnovu upozorenja Hidrometeorološkog zavoda Srbije, Operativni centar Odeljenja za vanredne situacije Kraljevo, izdao je saopštenje u kojem stoji da je u naredna 24 časa, predviđen nailazak većih padavina i formiranje snežnog pokrivača debljine oko 10 sentimetara, što može imati za posledicu ozbiljne poremećaje i probleme u saobraćaju, transportu i drugim vidovima komunikacije.

Sve ovo predstavlja potencijalnu opasnost i rizik od uništenja krovova na zgradama, ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opterećenje dalekovoda i drugih objekata, pre svega lomljenje grana i drveća.

S obzirom na moguće pojave doći će do poteškoća u akcijama zaštite i spasavanja ugroženog stanovništva, stoji u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Kraljevu u sledeća 24h

Izvor: B92, 09.Dec.2014

Kraljevo -- U naredna 24 časa prognozirane su veće padavine tj. pojave opasnog vremena i formiranje snežnog pokrivača debljine oko 10 centimetara...Ovo upozorenje izdao je Operativni centar Odeljenja za vanredne situacije Kraljevo, na osnovu podataka Hidrometeorološkog zavoda Srbije...Ovakvi vremenski...

Nastavak na B92...

Sprema se veliko nevreme u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2014

Prethodnih nedelju dana je Istočnu Srbiju pogodilo nevreme, koje je izazvalo potpuni kolaps elektroenergetskog sistema, a u naredna 24 časa predviđaju se veće padavine i formiranje snežnog pokrivača debljine oko 10 sentimetara..Sneg ponovo preti da izazove probleme u saobraćaju (Foto: Arhiva).. ..Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.