U utorak počinje „Fabrika znanja“

Izvor: Politika, 06.Sep.2010, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak počinje „Fabrika znanja“

Kompanija ComTrade najavljuje da drugi put organizuje manifestacioju „Fabrika Znanja“ - regionalni događaj posvećen informacionim tehnologijama, koji će se održati od 7. do 10. septembra 2010. godine. Ovaj četvorodnevni skup će okupiti domaće IT stručnjake, gostujuće predavače iz uglednih svetskih kompanija, poslovne ljude i zvaničnike iz više država u regionu, učenike i studente...

Biće organizovan čitav niz predavanja, prezentacija softverskih rešenja i stručnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << okruglih stolova, a biće dodeljene i nagrade za najbolju softversku ideju na Right Click konkursu za mlade talente do 26 godina.

Manifestacija se održava u ComTrade tehnološkom centru, u ulici Savski nasip 7, na Novom Beogradu.

Manifestaciju će zvanično otvoriti Premijer Republike Srpske Milorad Dodik, a prisutnima će se na svečanom otvaranju obratiti i Potpredsednik Vlade i Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Mlađan Dinkić, Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, kao i Predsednik kompanije ComTrade Veselin Jevrosimović.

Program je tematski podeljen po danima , a detaljna agenda i sve informacije nalaze se na adresi www.fabrikaznanja.com.

Organizator izdvaja sledeće programe:

Utorak, 7. septembar (EDUCATION DAY) – Svečano otvaranje i okrugle stolove: „Gde je Srbija (region) na tehnološkoj mapi Evrope““ u 13.30 i „Povezivanje IS javnih institucija u cilju boljih usluga građanima“ u 15.30.

Sreda, 8. Septembar (FINANCE & TELCO DAY) –Rešenja za finansijske i telekomunikacione kompanije, Vendorske prezentacije, Izdvajamo: Okrugli sto: “E-trgovina kao ključni element strategije razvoja srpske privrede” u 15.30.

Četvrtak, 9. septembar (PUBLIC DAY) –IT rešenja za javne institucije : predavanje „Aplikacija za digitalni potpis“, uvodna reč: Ministarka Jasna Matić u 10:00), HP i Intel rešenja za obrazovanje, vendorske prezentacije.

Petak, 10. septembar (ENTERPRISE & HEALTH DAY) –Informacioni sistemi u zdravstvu: Poslovna softverska rešenja, Okrugli sto „ Perspektiva informatizacije zdravstva Srbije – info-autoputevi za standardizovano korišćenje i razmenu podataka“ u 11.30.

Politika Online

objavljeno: 06/09/2010.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.