U STILU DRAKULE! Vampire: The Masquerades—Bloodlines 2: JEDINSTVENA prilika  da  BUDETE VAMPIR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STILU DRAKULE! Vampire: The Masquerades—Bloodlines 2: JEDINSTVENA prilika da BUDETE VAMPIR (VIDEO)

Za ljubitelje vampira!

Posle dužeg vremena, tokom kojeg su se čule razne glasine i kratkih tizera, studio Paradox je konačno objavio na konferenciji u San Francisku da će kultna igra  Vampire: The Masquerades—Bloodlines dobiti nastavak.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će igra biti rimejk originalne igre odlučeno je da će se raditi nastavak, pod nazivom Vampire: The Masquerades—Bloodlines 2. Druga igra se nastavlja hronološki gde je radnja prve stala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Programeri su najavili da će igrač imati priliku da kontroliše mladog vampira, koji će morati da se izbori za svoje mesto u tajnom svetu vampira gde vlada okrutna borba između različitih klanova. Neprijatelji će biti ne samo vampiri nego i obični ljudi koji će želeti da vas probodu kocem tako da gejmere očekuje dosta truda da bi završili igru.

Igra bi trebala da izađe početkom 2020. godine za više igračkih platformi.

Trejler za igru možete pogledati ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.