U Open ponudi Canon aparat

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Open ponudi Canon aparat

BANJALUKA - U okviru aprilske Open ponude kompanije "M:tel" svi zainteresovani mogu po povoljnim uslovima na odgođeno plaćanje i bez kamata nabaviti Canon fotoaparat.

Radi se o modelu Canon EOS 100D+EF18-55DC III, čija cijena isnosi 1.296 KM, a koji se u okviru "M:telove" Open ponude može kupiti na rate već od 108 KM.

U sklopu aprilskog Open paketa, ovaj fotoaparat se može nabaviti na odgođeno plaćanje i bez kamata."Potpuno funkcionalan i brz, a ujedno je dovoljno malen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i lagan da ga možete nositi svuda sa sobom. Istinske zaljubljenike u umjetnost fotografisanja i one koji to namjeravaju postati, EOS 100D sa senzorom od 18 megapiksela pruža vrhunske fotografije i video-zapise", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.