Tviter danas slavi deveti rođendan

Izvor: Blic, 21.Mar.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter danas slavi deveti rođendan

Tviter je ono što je, zbog ljudi koji ga koriste, poručili su iz društvene mreže na svoj 9. rođendan. Objavili su i 10 tvitova koji su obeležili važnost i razvoj ove mreže.

Trenuci koji su obeležili Tviter u proteklih 9 godina su bili takođe i oni koji su menjali svet u kojem živimo. Brojne prve informacije objavljene su upravo unutar 140 znakova na ovoj društvenoj mreži.

Od prvog tvita, u kojem se videlo da je mreža imala drugačiji naziv, uvođenja samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << #hashtaga koji je postao opšteprihvaćen na svim mrežama, a potom su usledili sletanje na Mars, pad aviona u reku Hudson..

Princ Vilijam i Kejt Midlton na Tviteru su objavili veridbu, a mnogu su zahvaljujući tvitovima Sohaiba Athara pratili akciju u kojoj je ubijen Osama bin Laden.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.