Tviter će omogućiti tvitove sa više od 140 karaktera?

Izvor: B92, 30.Sep.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter će omogućiti tvitove sa više od 140 karaktera?

Prema tvrdnjama izvora, koji su upoznati sa planovima kompanije, Tviter razmatra povećavanje limita karaktera u javnim tvitovima

Izvori ističu da je prelazni CEO Twittera - Džek Dorsi još jednom razmotrio mogućnost povećanja limita, nakon što je veliki broj korisnika kontaktirao kompaniju u vezi ovim pitanjem.

Trenutno se istražuju i drugi metodi povećanja broja karaktera u tvitovima, a među njima su i izbacivanje hashtagova, korisničkih imena i linkova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brojanja karaktera. Ovo bi moga biti mudar pristup koji bi ključne vrednosti i funkciju servisa ostavio netaknutim, uz istovremeno proširenje limita za karaktere u tvitovima. Tviter bez ikakve sumnje ulaže velike napore i energiju u predstavljanje novih servisa i jedinstvenih koncepata, a sve kako bi povećao svoju korisničku bazu i omogućio korisnicima što bolje iskustvo.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.