Tt eSPORTS predstavlja CRONOS AD gejmerske slušalice

Izvor: PCAxe.com, 29.Okt.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tt eSPORTS predstavlja CRONOS AD gejmerske slušalice

Tt eSPORTS proširuje svoju CRONOS liniju proizvoda sa novim CRONOS AD slušalicama, namenjenim gejmingu. Ove stereo slušalice se prilagođavaju obliku i veličini glave za što udobnije korišćenje i dolaze sa mikrofonom koji se uvlači, kako ne bi smetao dok nije u upotrebi. CRONOS AD slušalice imaju pristupačnu cenu, pa će odgovarati i gejmerima sa malo plićim džepom, ali bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet zvuka.
Traka za glavu i sunđeri za uši su presvučeni mekanim, rupičastim materijalom koji omogućava da koža „diše“ i nakon višečasovnih gejmerskih sesija. Mikrofon je smešten u levoj slušalici, a pored mogućnosti uvlačenja/izvlačenja, nudi i mogućnost savijanja po želji. Na kablu je smešten i kontroler za podešavanje jačine zvuka i uključivanje/isključivanje mikrofona. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.