Trejderi su optimistični u pogledu rastuće cene mem koina kao što je $BONK. Da li će oni podstaći sledeći značajan skok?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:18

Trejderi su optimistični u pogledu rastuće cene mem koina kao što je $BONK. Da li će oni podstaći sledeći značajan skok?

BONK mem token postao je izuzetno privlačan trejderima, pošto je teška kategorija mem koina doživela neverovatan skok u ceni od 40%, izbijajući iz prethodne stagnacije.

Ovaj prekid u prethodnom obrascu konsolidacije ponovo je probudio optimizam među trejderima, podstičući bikovski narativ meme koina dok traže alternative koje bi mogle da generišu značajne prinose.

Konkretno, analitičari sugerišu da bi $SMOG i $SPONGE mogli biti sledeći na redu za slične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skokove kao što smo videli kod $BONK-a. Ovaj tekst će dati odgovore zašto je to tako.

$BONK je možda među najpoznatijim meme koin divovima. Međutim, trejderi sada skreću pažnju na manje poznate alternative koje obećavaju veći potencijal rasta od $BONK na trenutnim nivoima.

Konkretno, trejderi su fascinirani brzim rastom nedavno lansiranog Smog Tokena ($SMOG). Ovaj token je nedavno doživeo povećanje od više od 3000% nakon njegovog poštenog lansiranja na tržište ove nedelje.

Takođe, Spongebob token ($ SPONGE) privlači pažnju kao planirani kandidat za sledeći “pump and dump”. Pri tome imaju više od 8,5 miliona dolara uskladištenih u svom mostu za ulaganje dok se trejderi pripremaju za predstojeću V2 nadogradnju.

Kupite SMOG tokene

Nedavno lansiranje Smog Tokena ($SMOG) na Jupiteru ove nedelje izazvalo je veliku pometnju u svetu kriptovaluta, pretvorivši se u pravu meme senzaciju. Smog Token je postao hit na Solani, a nedavno je počeo da se ukrštava na Ethereum-u preko Vormhole-a, koristeći PortalBridge.com, što je dodatno povećalo njegovu popularnost.

Ovaj virusni mem koin je sada spreman da osvoji dve blokčejn mreže i prati put viralnih mem koina kao što su $BONK i $WIF. Njegova glavna misija je da obezbedi najveći airdrop u istoriji, sa čak 35% ukupne ponude rezervisano za ovaj događaj.

Korisnici mogu da zarade airdrop poene kupovinom i držanjem $SMOG-a ili učešćem u Zeali kampanji, platformi koja podstiče društveni angažman kroz različite zadatke, kao što je praćenje $SMOG-a na Twitteru ili pridruživanje njegovoj Discord grupi.

Tim je naveo da je za samo tri dana završeno već više od 10.000 zadataka, što jasno pokazuje veliko interesovanje za ovaj projekat.

Popularnost $SMOG-a dodatno potvrđuje činjenica da je postao jedan od najtraženijih tokena na kontrolnoj tabli kao što je DexTools u poslednjih nekoliko dana.

Trenutno, kriptovalutom se trguje unutar kanala rastuće cene, a trgovci gledaju na svaki pad cene kao na priliku za kupovinu.

Dakle, sa rastućim trendom mem koina, Smog Token predstavlja vodeću alternativu koja obećava impresivan povrat ulaganja, potencijalno do 10 puta.

Kupite SMOG token

Nedavno se pojavio još jedan mem token koji privlači pažnju kripto zajednice - Spongebob Token ($SPONGE). Ovaj token je nedavno prešao granicu od 8,5 miliona dolara u imovini uloženoj u njegovo preduzeće za premošćivanje uloga.

Spongebob token je trenutno u fazi nadogradnje na V2 $ SPONGE, pri čemu trejderi ulažu $ SPONGE u mehanizam uloga da bi zaradili ekvivalentan iznos od V2 $ SPONGE nakon nadogradnje.

U maju 2023. Spongebob token je bio jedan od najpopularnijih mem tokena, dostigavši tržišnu kapitalizaciju od 100 miliona dolara i pružajući ranim korisnicima 100x prinos.

V2 $SPONGE nadogradnja će biti sledeća inkarnacija projekta opisanog kao "Krabby Patty mem token". Namerava da ponovi taj bikovski rast koji vodi uvođenjem novih usluga, kao što je model igranja za zaradu, u ekosistem.

Sa ogromnih 8,5 miliona dolara poslatih na ugovor o premošćivanju, jasno je da trejderi očekuju značajne prinose kada nadogradnja na V2 $SPONGE počne.

Oni koji su zainteresovani za pozicioniranje u V2 $SPONGE mogu kupiti V1 $SPONGE na veb stranici projekta i automatski učestvovati u investiciji.

Kupite SPONGE tokene

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.