Transformers: Rise of the Beasts – uskoro u domaćim bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 30.Maj.2023, 23:22

Transformers: Rise of the Beasts – uskoro u domaćim bioskopima!

Neponovljivo bioskopsko iskustvo ispunjeno akcijom, neverovatnim efektima i uzbudljivom pričom, zasigurno će oduševiti sve fanove!

Po prvi put na velikom platnu, iz Transformers mitologije, predstaviće nam se novi likovi koji izazivaju strahopoštovanje, dok ćemo one, već omiljene, videti na potpuno novi način.

Zbog svega ovoga ne propustite priliku da među prvima pogledate film „TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVERI“ (TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS)!
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
Karte za IMAX premijeru koja će biti održana u sredu 7. juna, od 19 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, od danas su u prodaji!

Nakon svečane premijere, film će se od 8. juna prikazivati na redovnom repertoaru svih bioskopa.

O FILMU: Vraćajući se akciji i spektaklu koji su oduševili fanove širom sveta, film TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVERI”odvešće bioskopsku publiku u jedinstvenu avanturu iz devedesetih godina u kojoj ćemo, pored Autobota upoznati i potpuno novu vrstu Transformersa – Maksimale. Nova vrsta postaće deo već postojeće bitke na Zemlji, koja se vodi između Autobota i Deseptikona.

U režiji Stivena Kejpla Džuniora, sa Entonijem Ramosom i Dominik Fišbek u glavnim ulogama, film „TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVERI” u naše bioskope stiže 8. juna 2023. godine.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.