Touch Mouse T630 za Windows i Mac

Izvor: ITsvet.com, 29.Avg.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Touch Mouse T630 za Windows i Mac

Logitech je nedavno predstavio nešto za one koji žele da koriste miš za računar, bilo da računar odlikuje Windows ili Mac. Novi model nosi oznaku T630 i dostupan je u dve varijante. Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 model crne boje dizajniran za PC korisnike i Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 za Mac koji odlikuje bela boja i koji se odlično uklapa u izgled MacBook računara. Međutim, razlike su mnogo veće od samih boja budući da su korišćeni različiti softveri koji obezbeđuju korišćenje svih prednosti multi-touch navigacije u okviru OS X i čitavog spektra Windows 8.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Najtanji AIO PC - Lenovo ThinkCentre E93z

Izvor: ITsvet.com, 30.Avg.2013, 16:21

Novi Lenovo ThinkCentre E93z podiže desktop računarstvo na jedan sasvim novi nivo. Uz debljinu od samo 48mm, ThinkCentre E93z je jedan od najtanjih AIO PC računara koji je ikada proizveden i koji je namenjen poslovnim korisnicima. Uz opcioni ThinkCentre UltraFlex Stand, E93z model pruža mogućnost...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.