Total war 3 kingdoms u maju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Total war 3 kingdoms u maju!

Novi naslov popularne strateške franšize stiže pred igrače 23. maja.

Kreativni studio Creative Assembly najavio je za 23. maj izlazak novog naslova u njihovoj Total war franšizi, koji će izaći pod nazivom The Three Kingdoms

Total war figre su nas do sad uglavnom vodile u sukobe između evropskih sila a sada imamo prilike da uskočimo u čizme generala i junaka u vreme drevne Kine.

Radnja igre se odvija u vreme pada kineske Han dinastije, kada se Kinesko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << carstvo našlo u plamenu građanskog rata između zaraćenih frakcija čiji je ultimativni cilj bio kineski carski  presto i kada je sve bilo dozvoljeno.

Novina u odnosu na prethodne naslove je što igrać više neće birati frakcije već će moći da bira između 11 velikih kineskih heroja tog perioda i da vodi svoga heroja iz bitke u bitku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.