Toshiba kampanja za NAND Flash

Izvor: ITsvet.com, 05.Maj.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toshiba kampanja za NAND Flash

Posle 25 godina od nastanka NAND Flash tehnologije, kompanija Toshiba predstavila je kampanju kojom je rezimiran njen uticaj. Ono što je sigurno jeste da je današnji način života nezamisliv bez smart telefona, muzičkih plejera, tablet računara ili nekog drugog portabl uređaja, a ono što je neodvojivo od svega ovoga jeste NAND tehnologija. U okviru pomenute kampanje perdstavljena je serija kratkih video sadržaja koji na humoristički način prikazuju kako bi život izgledao bez NAND flash tehnologije. U okviru proslave 25-godišnjice NAND tehnologije kreiran je i poseban Web sajt www.flash25.toshiba.com.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG predstavio streaming cloud

Izvor: Hi-Files.com, 06.Maj.2012, 12:03

Kompanija LG Electronics predstavila je uslugu LG Cloud, sa ciljem da obezbedi jednostavnu povezanost i direktan pristup celokupnom digitalnom sadržaju preko raznih elektronskih uređaja. Iako se cloud usluga često pominje i koristi, LG Cloud jedini radi na tri tipa uređaja - smart telefonima, personalnim...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.