Toshiba ipak ne pravi nosive uređaje

Izvor: B92, 25.Feb.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toshiba ipak ne pravi nosive uređaje

U januaru je Toshiba objavila da će pokrenuti nosivi uređaj koji nosi naziv Wearvue TG-01. Ipak, nedelju dana pre nego što je planirano da počne prodaja, Toshiba je otkazala uređaj.

Ovaj uređaj ipak nije dizajniran za prosečnog korisnika već za radnike u fabrikama i skladištima kojima trebaju slobodne ruke ali im je ipak potreban i stalan pristup informacijama. Nažalost, nedelju dana pre nego što je planirano da počne prodaja, Toshiba je otkazala uređaj.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnovu prve najave kompanije Toshiba, nosivi uređaj je trebalo da se nađe u prodaji od 29. februara ali se to neće desiti. Kako je naveo portparol, odluka nije bila laka. Prema njemu, razlog za otkazivanje je to što Toshiba mora da fokusira svoje resurse selektivno, pa se pretpostavlja da nije bilo dovoljno interesovanja za nosivi uređaj kako bi Toshiba napravila profit sa njim. U ovom trenutku nema informacija da li bi Toshiba mogla da objavi neki novi nosivi uređaj i kada bi to moglo da se desi.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toshiba ipak ne pravi nosive uređaje

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2016

U januaru je Toshiba objavila da će pokrenuti nosivi uređaj koji nosi naziv Wearvue TG-01. Ipak, nedjelju dana prije nego što je planirano da počne prodaja, Toshiba je otkazala uređaj...Ovaj uređaj ipak nije dizajniran za prosječnog korisnika već za radnike u fabrikama i skladištima kojima trebaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.