Tor – Ragnarok stiže u domaće bioskope!

Izvor: ItRešenja.com, 31.Okt.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tor – Ragnarok stiže u domaće bioskope!

U novom Marvelovom filmu, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom. „Tor – Ragnarok“ gromoglasno stiže u bioskope!

Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Hemsvort i ovoga puta je u naslovnoj ulozi, tumačeći heroja Asgarda čija se snaga i moć nalaze u malju. Takođe u ulozi Lokija, Torovog usvojenog brata, ponovo je dobitnik Zlatnog globusa, Tom Hidlston, a po prvi put u ovoj avanturi je i dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blančet, u ulozi Hele. Uz ove sjajne glumce videćemo i Idrisa Elbu, Džefa Goldbluma, Tesu Tomson, Karla Urbana, Marka Rafala i dobitnika Oskara i jednog od najboljih glumaca ikada, Entonija Hopkinsa, u ulozi Odina, kralja Asgarda.

Kada je davne 1962. godine legendarni duo, Sten Li i Džek Kirbi, čitaocima i Marvelovom univerzumu predstavio Moćnog Tora, oslododili su snagu koja je označila novu eru u žanru akcione avanture, a kojom upravlja nordijski bog, svojim maljem.

Film “TOR – RAGNAROK od četvrtka, 02. novembra naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, u 2D i 3D tehnici, a putem Mobil 3D Cinema opreme prikazivaće se i u gradovima koji nemaju bioskop.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.