Tomb Raider stiže sledeće godine

Izvor: ITsvet.com, 10.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomb Raider stiže sledeće godine

Tokom brifinga za štampu kompanije Microsoft na E3 događaju, kompanija Crystal Dynamics je najavila da će se nedavno obelodnajena Tomb Raider igra u novoj verziji pojaviti naredne jeseni. Na ovom događaju Crystal Dynamics je prikazala novi demo za igru u kojem se Lara Croft vidi kako trči kroz pećinu i beži od poludelog gonioca. Kada je sama igra u pitanju, nova Tomb Raider će biti originalna priča koja će ispričati kako je Lara postala to što jeste, strastveni avanturista. Nažalost, za sada nije obelodanjeno ništa više detalja koji se odnose na ovu igru, ali se više može očekivati kako se bude približilo vreme pojavljivanja igre.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turtle Beach XP500 slušalice

Izvor: ITsvet.com, 10.Jun.2011

Turtle Beach, lider u polju premium igračkih slušalica je najavila dva uzbuđujuća dodatka za svoju Xbox 360 liniju igračkih slušalica. Priča počinje sa vrhunskim Ear Force XP500 programabilnim bežičnim igračkim slušalicama sa Dolby 7.1 Surround zvukom i opcijom za Bluetooth Chat. Drugi proizvod...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.