Tomb Raider: Lara Kroft ne zna da pliva?!

Izvor: Mondo, 29.Nov.2012, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomb Raider: Lara Kroft ne zna da pliva?!

Posle sjajnih video najava i kritika prvih igrača, ovu i još nekoliko prilično iznenađujućih stvari najavio je brend direktor preko Twittera.

Podmlađena i vatrena, željna dokazivanja i uspeha, e takva bi Lara Kroft trebala da se vrati u najnovijoj igri, koja će se za PC i konzole pojaviti početkom marta naredne godine. Ipak, neke od, do sada sasvim uobičajenih stvari za Laru, nećemo imati prilike da vidimo (igramo) u novom Tomb Raideru.

Da li možete da poverujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u činjenicu da ona ne zna da pliva? Da li je i vama neobično da Lara ima samoobnovljivu energiju? Da li vas nervira to što je Lara sva slinava, kenjkava i slaba?

Ipak, kažu nam da ne brinemo. Kažu i to da je to sve proces izgradnje Lare Kroft u ono što je ona postala kasnije - neustrašiva, hrabra i nepokolebljiva. Novi Tomb Raider zainteresovao je veliki broj igrača, a oni koji su imali priliku da odigraju par prvih nivoa uvodnog poglavlja imaju samo reči hvale za novi naslov u serijalu.

Tomb Raider, prvobitno nazvan Survivor je iskorak iz dosadašnjeg serijala i biće mešavina nekoliko igračkih žanrova, uz sjajne zvučne i vizuelne efekte, snažnu priču i zaplet.

U nastojanju da što bolje promoviše igru, brend direktor Crystal Dynamicsa, Karl Stjuart, odgovorio je na nekoliko pitanja fanova ove igre, i to preko Tomb Raider Twitter naloga, pa je sve gore pomenuto dobilo i zvaničnu potvrdu. Najbtnije od svega što je rekao jeste da će nova igra trajati oko 15 sati intenzivnog igranja, što je sasvim korektna dužina kampanje.

Dakle, spremite se da naučite Laru da pliva – sad nam je jasno zašto se mukica u najavnom trejleru igre davila više puta… Pogledajte.

Najnovije trejlere i gejmplej igre pogledajte OVDE.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.