Tomb Raider: Izgubljena igra se vratila nakon više od deset godina

Izvor: ItRešenja.com, 16.Jan.2021, 01:37

Tomb Raider: Izgubljena igra se vratila nakon više od deset godina

Igra Tomb Raider: 10th Anniversary, rimejk originalne Tomb Raider igre koji je otkazan još 2006. godine, nedavno se ponovo pojavio. Na igri je radio studio Core Design, a pre nego što se od nje odustalo u korist varijanti Tomb Raider: Anniversary i Tomb Raider: Legend koje su se igrale originalnom pričom o Lari Croft.

U pitanju je alpha verzija igre, što znači da su sve važnije funkcije dostupne i da igra može da se pokreće bez većih problema. Radi se o zanimljivom povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u Tomb Raider prošlost, budući da se pristup razlikuje od realističnog kojem se okreću modernije verzije igre. Ova varijanta uključuje nivoe u Grčkoj, Peruu i u Croft Manor, a Lara može da se pentra po stenama, da pliva, te radi sve ono na šta su ljubitelji navikli.

Oni koji žele da isprobaju igru fajlove mogu da preuzmu preko Internet arhive, te pronađu instrukcije na Tomb of Ash (Tomb Raider fan site).

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.