Titanfall 2 stiže na EA i Xbox One pretplatničke servise

Izvor: PCAxe.com, 01.Avg.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titanfall 2 stiže na EA i Xbox One pretplatničke servise

Igra Titanfall 2 je dostupna za pretplatnike EA-ovog EA Access servisa. Korisnici koji poseduju EA Access servis na Xbox One i Origin Access na PC-u mogu da igraju ovaj naslov i to potpuno besplatno.
Titanfall 2 će biti dostupan na Vault-u, što je EA-ovo skladište za igre koje su dostupne i to potpuno besplatno korisnicima Access-a.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Titanfall 2 dostupan preko Origina Access-a

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 17:08

Popularna pucačina, Titanfall 2, je od 1. avgusta postala dostupna za igranje svim Origin Access i EA Access pretplatnicima, a takođe je za kupovinu postala dostupna i Ultimativna edicija igre za Playstation 4, Xbox One i PC...Dolazak igre na pretplatnički servis kompanije Electronic Arts je već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.