TikTok priprema zanimljivu novu funkciju

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 16:29

TikTok priprema zanimljivu novu funkciju

Na TikTok uskoro stiže nova mogućnost - trajanje video-snimaka do tri minuta.

Met Navara, "insajder" koji često ima pouzdane informacije o inovacijama kada su društvene mreže u pitanju, objavio je ovu vest na svom Twitter nalogu.

Za sada, video-snimci mogu da traju do jednog minuta, što je format koji je "osvojio svet" veoma lako, s obzirom na popularnost TikToka.

U svetu gde mnogo duži sadržaji dominiraju, video-snimci do jednog minuta su upravo tajna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planetarnog uspeha TikToka, piše portal The Verge.

Još uvek ne znamo tačno kada bi ovaj format mogao da zaživi, ali svakako da jedva čekamo da vidimo da li će zaista doprineti još većoj popularnosti aplikacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.