Thermaltake objavio pobednike 2. sezone CaseMOD Invitational takmičenja

Izvor: PCAxe.com, 16.Dec.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Thermaltake objavio pobednike 2. sezone CaseMOD Invitational takmičenja

Objaviljeni su pobednici 2. sezone 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational takmičenja, u kome je učestvovalo deset svetski poznatih modera, sa posebnim pozivom od organizatora, Thermaltakea. Učesnici takmičenja bili su: Ron Lee Christianson (SAD), Jonathan Garlit (Kanada), Edgar Marckmann (Nemačka), Mathieu Heredia (Francuska), Dave Alcock (Velika Britanija), Brian Carter (SAD), Jeng ki (Tajland), Alex Ciobanu (Australija), Maxim Kisin (Rusija) i Jesse Palacio (Filipini), a svi su imali zadatak da moduju Thermaltake Core X9 kućište, koristeći različite Thermaltake komponente za vodena hlađenja.
Druga sezona 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational takmičenja je zvanično završena i objavljena su tri pobednika – Jesse Palacio sa Filipina je osvojio glavnu nagradu u vrednosti od 6000 američkih dolara, Mathieu Heredia iz Francuske je zauzeo drugo mesto sa nagradom od 5000 američkih dolara, dok je Maxim Kisin iz Rusije osvojio treće mesto i nagradu u iznosu od 4000 američkih dolara. Njihovi modovi će biti izloženi na CES 2016 sajmu u Las Vegasu. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.