Thermaltake Commander G42 [VIDEO recenzija]

Izvor: PCAxe.com, 23.Apr.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Thermaltake Commander G42 [VIDEO recenzija]

Nakon nekoliko nestandardnih kućišta, full towera, micro-ATX i mini-ITX formata, došao je red i na jedno "obično" kućište. U pitanju je Thermaltake Commander G42 i to upravo model sa bočnim prozorom. 
Commander seriju od Thermaltake-a čine klasična i pristupačna mid tower ATX kućišta, namenjena igračkoj populaciji. Od modela koji se nalazi kod nas na testu nismo očekivali ništa posebno, s obzirom na cenovni rang u koji spada.
Davne 2011. smo se upoznali sa Commander MS-I modelom, koji je već tada pokazao filozofiju ove serije, a to je da za uloženi novac ponudi što više, što jednom naprednom korisniku treba, zbog čega je i proglašen "Best Buy" proizvodom.
Naš posao je da proverimo da li će i novi Commander G42 nastaviti putem svog prethodnika. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.